Bootje met motorproblemen Veerse Meer

Toegevoegd: 26-06-2019, 11.31 uur

Het bootje is uiteindelijk naar Kamperland gesleept.
Het bootje is uiteindelijk naar Kamperland gesleept.
1
© Foto: KNRM Veere
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - De KNRM-reddingboot Oranje van het station in Veere is dinsdagmiddag uitgevaren voor een bootje met motorproblemen op het Veerse Meer.

De persoon op het bootje sloeg rond 17.25 uur alarm maar kon geen duidelijke locatie doorgeven. Daarom zat er voor de redders niets anders op dan op zoek te gaan aan de hand van de informatie dat het bootje na de haven van Kamperland linksaf was gegaan.

Nadat na enige tijd zoeken telefonisch contact was geweest met de onfortuinlijke schipper kon het bootje alsnog worden gelokaliseerd. Het bleek bij de VM54-boei in de buurt van de Zandkreekplaat aan lager wal te zijn geraakt. De KNRM heeft het bootje naar dieper water gesleept en vervolgens is gekeken of men de motor toch weer aan de praat kreeg. Dit lukte niet en daarom is het bootje naar de trailerhelling bij Kamperland gebracht.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750