Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 9 km

Veertig tips over vermoorde vrouw Westdorpe

Toegevoegd: 26-06-2019, 11.37 uur
De plaats delict bij Westdorpe.
De plaats delict bij Westdorpe.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - De politie heeft inmiddels 40 tips binnen over de vermoorde vrouw die zaterdag werd gevonden bij Westdorpe. Haar identiteit is nog altijd niet bekend.


Het levenloze lichaam van de vrouw werd zaterdag rond het middaguur bij de Sint Anthoniekade gevonden door een voorbijganger. Het stoffelijk overschot lag op enkele meters van de grens met België. Gezien de verwondingen aan het lichaam van de vrouw gaat de politie uit van een misdrijf en toonde gisteren in het tv-programma Opsporing Verzocht twee foto's van de vrouw. Haar identiteit is namelijk nog altijd niet bekend en dat bemoeilijkt het onderzoek naar haar overlijden.

De nu binnengekomen tips worden door het rechercheteam stuk voor stuk nagelopen. Of de gouden tip erbij zit, is volgens een woordvoerder nog niet bekend. Nieuwe tips zijn nog altijd welkom. De twee foto's van de vrouw zijn hier te vinden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een moeder (27-6-2019 om 15:34)
Wat vreselijk! Misschien oproep/informatie delen met andere landen.