Weerbericht:
Een enkele bui, vanavond geleidelijk meest droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Integrale controle bij autobedrijf in Goes

Toegevoegd: 26-06-2019, 12.49 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft een integrale controle gedaan bij een autobedrijf aan de Diazweg in Goes. Vorige week werd nog een inval gedaan bij een andere autohandel.

Bij de controle van vandaag werkten onder meer de politie en de gemeente Goes samen. Wat er bij de actie al dan niet geconstateerd is, wordt vermoedelijk later vandaag pas bekend. Er zouden tot nu toe geen arrestaties zijn verricht. Rond 12.30 uur wel twee voertuigen van het terrein gehaald en afgevoerd door bergingsbedrijf Kuzee. De auto's zijn in beslag genomen voor nader onderzoek.
 
Vorige week werd ook al onderzoek gedaan bij een autogarage aan de Livingstoneweg. Toen werden tijdens een inval twee personen opgepakt op verdenking van heling. Er werd volgens de politie toen één gestolen voertuig in beslag genomen. De politie meldde ook dat meerdere auto-onderdelen werden meegenomen die mogelijk van diefstal afkomstig waren.

​De inval bij het bedrijf aan de Livingstoneweg vond overigens plaats na signalen over de aanwezigheid van drugs, maar die werden niet aangetroffen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Steve (26-6-2019 om 21:09)
Kan de politie ook eens in Middelburg gaan kijken op industrieterrein Arnestein...daar zit een grote oplichter, ik ben 2x door die gast opgelicht!! Als je je geld terug wilt belooft ie het wel maar komt dan met een smoes of gaat helemaal uit het lint om het geld niet terug te hoeven geven. Geld heb ik dus niet meer terug gekregen en heb nog steeds een auto van zijn zaak.