Weerbericht:
Perioden met zon en een enkele bui, morgen bewolkt en regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Tweede verdachte overval Terneuzen opgepakt

Toegevoegd: 26-06-2019, 14.18 uur - Update: 26-06-2019, 15.20 uur
Bij de overval raakte een 28-jarige man zwaargewond.
Bij de overval raakte een 28-jarige man zwaargewond.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft een tweede verdachte aangehouden voor de gewelddadige overval op de Poolse supermarkt aan het Arsenaalplein in Terneuzen eerder deze maand. Het gaat om een 21-jarige man uit Brakel.

De eigenaar van de winkel raakte op zaterdagavond 8 juni ernstig gewond toen hij bij de overval werd gestoken. De twee overvallers wisten te voet te ontkomen. De politie startte onmiddellijk een groot onderzoek. Hierbij werden onder andere camerabeelden van de overvallers veiliggesteld.

Het onderzoek naar de camerabeelden leidde naar de verdachten. De eerste verdachte werd vorige week dinsdag aangehouden: een 23-jarige inwoner uit het Gelderse Malden. De vanochtend aangehouden tweede verdachte komt uit Brakel. De politie meldde eerder dat het om een 16-jarige Terneuzenaar ging maar dat blijkt niet te kloppen.

Het onderzoek wordt voortgezet.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750