Weerbericht:
Eerst regen. Woensdag perioden met zon, kans op een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Ook controle bij ander autobedrijf Goes

Toegevoegd: 26-06-2019, 14.36 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In navolging van de integrale controle vanochtend bij Rijk Auto’s is vanmiddag ook Poelzicht Car Center in Goes door handhavers bezocht voor een integrale controle.

De controle bij het bedrijf aan de Hudsonweg is nog gaande. Net als vanochtend wordt onder meer met behulp van röntgenapparatuur gewerkt. Of er misstanden zijn geconstateerd, is nog niet bekend. Ook hier zouden vooralsnog echter geen arrestaties zijn verricht. Er lijken ook nog geen inbeslagnames te zijn gedaan. Bij de controle vanochtend werden tijdens de controle wel twee auto's meegenomen.

Op bedrijventerrein De Poel voert de politie momenteel overigens ook extra voertuigcontroles uit. Bestuurders worden aan de kant gezet en zij moeten vervolgens rij- en kentekenbewijzen overleggen. Of bij deze individuele controles nog bijzonderheden zijn ontdekt, is ook nog niet duidelijk.

Vorige week werd ook al onderzoek gedaan bij een autogarage aan de Livingstoneweg. Toen werden tijdens een inval twee personen opgepakt op verdenking van heling. Er werd volgens de politie toen één gestolen voertuig in beslag genomen. De politie meldde ook dat meerdere auto-onderdelen werden meegenomen die mogelijk van diefstal afkomstig waren.

De inval bij het bedrijf aan de Livingstoneweg vond overigens plaats na signalen over de aanwezigheid van drugs, maar die werden niet aangetroffen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
de waarheid (27-6-2019 om 11:55)
@ kees, dit is wat wordt bedoeld met criminele verstrengeling van de onder en bovenwereld, de bovenwereld die alle vergunningen voor ze regelt en zich niet eens afvraagt waar het geld vandaan komt. maar dat is niet verwonderlijk in een gemeente waar de ambtenaren zelf criminelen zijn en dat pas aan het licht komt als de bank er wat van zegt want zelf kijken ze er niet eens naar aldus voormalig burgemeester verhulst in functie van hoeder van de integriteit van destijds zijn ambtenaren. als het maar lijkt of de cijfers zeggen dat goes economisch de booming place van zeeland is...hoe of met crimineel geld maakt ze niet uit.
Kees (26-6-2019 om 19:50)
De prutsgarages schieten als paddenstoelen uit de grond in goes met de mooiste panden en de slechte monteurs.