Weerbericht:
Vooral in de middag enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Oproep traumahelikopter Havendijk Yerseke

Toegevoegd: 26-06-2019, 16.28 uur
De helikopter kwam uiteindelijk niet meer ter plekke.
De helikopter kwam uiteindelijk niet meer ter plekke.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Vanwege een incident in Yerseke is vanmiddag de Rotterdamse traumahelikopter opgestegen. Het traumateam kwam uiteindelijk niet ter plekke.


De melding van het incident aan de Havendijk werd rond 15.10 uur gedaan bij de alarmcentrale. De ambulancedienst werd met spoed opgeroepen en binnen enkele minuten volgde ook de alarmering voor het Rotterdamse Mobiel Medisch Team (MMT).

Toen de helikopter bij Sint-Annaland vloog werd de inzet geannuleerd en kon men terugkeren richting Rotterdam. Hier kon men vervolgend al snel naar een ander incident. De patiënt van het incident in Yerseke kon zelf naar de brandcard lopen maar is vervolgens toch met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750