Weerbericht:
Eerst regen. Woensdag perioden met zon, kans op een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie onderzoekt aanrijding Vlissingen

Toegevoegd: 26-06-2019, 18.29 uur - Update: 26-06-2019, 19.01 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie onderzoekt de toedracht van een aanrijding met letsel woensdagmiddag in de wijk Bossenburg in Vlissingen.

Bij de kruising van de Langeleenweg met de Bossenburg kwamen rond 14.05 uur een personenauto en een scooterrijder met elkaar in botsing. De scooterrijder kwam ten val en raakte gewond. Het slachtoffer zou er na de botsing vandoor zijn gegaan en zich hebben gemeld bij de Vlissingse huisartsenpost. Over de aard en de ernst van zijn letsel is niets bekend.

De afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie startte na de botsing een onderzoek. Dit duurde tot na 18.00 uur. Al die tijd was de kruising volledig afgesloten voor het overige verkeer. Inmiddels heeft bergingsbedrijf Kuzee zowel de auto als de scooter afgevoerd maar rond 19.00 uur was het kruispunt nog altijd dicht voor onderzoek.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@Ger (27-6-2019 om 18:44)
@Ger Mijn vader doet geen weelies Heeft gewoon een kenteken en betaald Gewoon zijn verzekering. En is slachtoffer
Ger (27-6-2019 om 14:19)
Dagelijkse kost, rijden met ongekende snelheid, op een achterwiel en zonder kenteken tussen Bloemenlaan via de Gamma naar Bossenburg. Lappen alle regels aan hun laars, maar niet te spreken van het geluid wat ze produceren.
Middelburger (27-6-2019 om 12:22)
@Geert zijn er dan ook snorbrommers zonder moter blok dan ?
geert (26-6-2019 om 20:44)
Zal wel weer zo'n snorbrommer met motor blok eronder zijn geweest. Daar zou de pliesie eens wat aan moeten doen