Weerbericht:
Perioden met zon en een lokale (onweers)bui. Morgen meer onweersbuien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Aansluitingen zonder gas door lekkage

Toegevoegd: 26-06-2019, 21.45 uur
Aansluitingen zonder gas door lekkage
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (SD) - Enkele adressen in Serooskerke op Schouwen-Duiveland hebben woensdag tijdelijk geen gas gehad omdat een gasleiding was geraakt.


Volgens de brandweer van Burgh-Haamstede, die rond 13.25 uur werd opgeroepen voor de melding, was er iets misgegaan bij het aanleggen van een gasleiding naar een cafetaria aan de Serooskerkseweg. "Tijdens het aanboren van de transportleiding is een tiental meters verderop deze leiding kapot gegaan. Dit resulteerde in een flinke krater en een aardige uitstroom van aardgas", zo schrijft de brandweer op Facebook.

De brandweerlieden deden metingen en Enduris is ingeschakeld om de situatie verder af te handelen. Enduris meldt op haar website dat het aantal getroffen klanten lager ligt dan 25.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750