Jeugd zorgt voor commotie in zwembad

Toegevoegd: 27-06-2019, 14.29 uur

Jeugd zorgt voor commotie in zwembad
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KOEWACHT - De politie is woensdagavond met diverse eenheden naar het zwembad in Koewacht gegaan nadat jongeren voor overlast hadden gezorgd.

Nadat rond 16.00 uur al voor een eerste keer melding was gemaakt van overlast door jeugd, was het rond 17.30 uur opnieuw raak bij het openluchtbad aan de Berlaersstraat. Dit keer was er een vechtpartij geweest en het zwembadpersoneel besloot hierop om de aanstichter van het zwembadterrein te zetten.

De persoon in kwestie wilde echter het terrein niet verlaten. Vervolgens begonnen 30 tot 40 personen zich met de zaak te bemoeien. Zij verhinderden dat de jongen van het terrein gezet kon worden en een badmeester voelde zich zo bedreigd dat de politie werd gebeld. Die ging vervolgens met diverse eenheden met spoed ter plaatse. Volgens een getuige stonden er een stuk of zes politiewagens bij het gemeentelijke zwembad.

Toen de agenten arriveerden, bleek de jongen die in eerste instantie niet weg wilde toch eieren voor zijn geld te hebben gekozen. Agenten gingen nog op het terrein naar hem op zoek maar hij bleek reeds vertrokken te zijn.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Verschil moet er zijn (30-6-2019 om 12:44)
@ kinderloos, je denkt toch niet dat de kinderen van de hogere kasten van dit land in een gemeentebadje gaan zwemmen zeker ! Neen, die gaan naar een peperdure privé spa/wellness centre met de centjes van de belastingbetaler die hun pappa's en mamma's "verdienen" en wonen ook in peperdure miljonairswijken waar geen allochtoon mag komen want dan staat de politie er binnen 5 minuten en hun boodschappen laten ze thuisbezorgen, als ze al geen peperduur etentje in een elitair restaurant declareren natuurlijk. Wie weet is er wel weer een haring of kreeftenparty of zoiets waar ze gratis kunnen meevreten.
Verlakkerij ! of vuilllakkerij (30-6-2019 om 11:29)
De overheid kan nog niet eens 30 radikale jongeren aan, laat staan de duizenden jijhaat strijders die terugkeren. Het is wachten tot de volgende aanslag, die dan eerst als daad van een man met relatieproblemen wordt afgedaan terwijl de afscheidsbrief aan zijn IS vrienden nota bene kant en klaar op het dashboard lag. Nee, het is ondertussen overduidelijk dat we worden voorgelogen alsof ze het zelf drukken.
kinderloos (29-6-2019 om 09:08)
Hopelijk zijn idd alle VVD'ers als Rutte en hebben ze geen kinderen.
kinderterreur (28-6-2019 om 21:16)
m.a.w. de straatterreur wint weer. die aangewezen crimineel was dan wel weg, maar er waren toch nog 29 tot 39 anderen ? De politie heeft geen overmacht tegen een klein groepje kinderen blijkbaar anders waren die allemaal aangehouden en hadden ze allemaal hun identiteit achter moeten laten, maar dat kunnen ze niet eens aan. een touringkar met kinderreisje ? sorry, teveel voor de nederlandse overheid onder leiding van de VVD rutte, u stemt toch ook weer op ze ? VVD'ers hebben hopelijk geen kinderen.
Mijn mening (28-6-2019 om 16:58)
Hij was reeds vertrokken....dan zoek je die snotneus op!! Fijn dat iemand die z'n werk doet zo belaagd wordt, slaat werkelijk nergens op. Oppakken en straffen.