Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Identiteit dode Westdorpe nog altijd onbekend

Toegevoegd: 27-06-2019, 16.51 uur
De politie weet nog altijd niet wie de omgebrachte vrouw is.
De politie weet nog altijd niet wie de omgebrachte vrouw is.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - Na meer dan 60 binnengekomen tips tast de politie nog altijd in het duister over de identiteit van de vermoorde vrouw die zaterdag werd gevonden in Westdorpe.


Het levenloze lichaam van de vrouw werd zaterdag rond het middaguur bij de Sint Anthoniekade gevonden door een voorbijganger. Het stoffelijk overschot lag op enkele meters van de grens met België. Mede naar aanleiding van de uitzendingen van het televisieprogramma Opsporing Verzocht waarin twee foto's van de vrouw werden getoond zijn tot nu toe zeker 66 tips binnengekomen, zo meldt de politie. "Die worden allemaal uitgelopen door het team dat met de zaak bezig is", zo legt de politie uit.

Het is volgens de woordvoerder nog niet duidelijk of de gouden tip erbij zit maar zeker is in ieder geval wel dat de identiteit van de naar schatting 50- tot 65-jarige vrouw nog altijd niet bekend is. Er zijn bij de politie verschillende namen doorgegeven, maar telkens bleek het niet te gaan om het slachtoffer. De politie hoopt daarom nog altijd op nieuwe tips die kunnen leiden tot het ophelderen van de identiteit van de vrouw.

Het slachtoffer had volgens de politie geen tatoeages of andere herleidbare uiterlijke kenmerken maar wel opvallend is dat zij in het verleden één of meerdere operaties heeft ondergaan. "Hierbij zijn haar baarmoeder, galblaas, de eierstokken en de blinde darm verwijderd", zo vertelde de politie eerder.

De twee foto's van de vrouw zijn hier te vinden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750