www.hvzeeland.nl

Jongen (16) vast voor overval Domino's Pizza

Toegevoegd: 27-06-2019, 20.04 uur

Jongen (16) vast voor overval Domino's Pizza
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een 16-jarige jongen is opgepakt vanwege de gewapende overval op de Terneuzense vestiging van Domino's Pizza twee weken geleden. De politie zoekt nog naar de tweede verdachte.

Vier medewerkers van het bezorg- en afhaalrestaurant aan de Axelsestraat waren twintig minuten na sluitingstijd aan het opruimen toen de twee overvallers zich rond 22.20 uur meldden. De medewerkers die bezig waren met schoonmaken, het opmaken van de kas en het opruimen van de bezorgscooters werden rond dat tijdstip opgeschrikt door twee mannen die dreigden met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De personeelsleden moesten geld afgeven en nadat dit gebeurd was, gingen de daders er rennend vandoor, de medewerkers ontredderd achterlatend.

Volgens een politiewoordvoerder kreeg het onderzoeksteam door goed recherchewerk de identiteit van één van de verdachten boven water. Deze 16-jarige jongen werd woensdag als verdachte aangehouden. In zijn ouderlijk huis is een zoeking gedaan. Daarbij zijn volgens de politie spullen aangetroffen die mogelijk gerelateerd zijn aan de overval. “Het onderzoek wordt onverminderd voortgezet, meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten. We zoeken natuurlijk nog naar de tweede verdachte maar die mag zich uiteraard ook zelf komen melden”, zo zegt de politie.