Politie en Douane houden nachtelijke controle

Toegevoegd: 28-06-2019, 09.09 uur

Politie en Douane houden nachtelijke controle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - Bij controles in Vlisssingen-Oost en bij de binnen- en buitenhaven in Vlissingen heeft de politie vannacht samen met douane diverse voertuigen gecontroleerd.

Vanaf 20.30 tot 01.00 uur werd een staande controle gehouden op de Frankrijkweg bij Nieuwdorp. Daarna werden van 01.00 uur tot 04.00 uur rijdende controles uitgevoerd in de havens van Vlissingen-Oost en de omgeving van de binnen- en buitenhaven van Vlissingen.

In totaal werden tachtig voertuigen staande gehouden en gecontroleerd. De politie bekeek nadrukkelijk de identiteit van de voertuigen en de inzittenden. De Douane richtte zich met name op de goederen die in de voertuigen vervoerd werden. In één voertuig werd een gebruikershoeveelheid drugs aangetroffen. Door de inzittenden van dit voertuig werd afstand gedaan van deze drugs. Zij mochten, met een waarschuwing op zak, hun weg vervolgen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750