Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 9 km

Nog 20 rechercheurs op zaak Westdorpe

Toegevoegd: 28-06-2019, 14.03 uur
Sporenonderzoek afgelopen zaterdag in Westdorpe.
Sporenonderzoek afgelopen zaterdag in Westdorpe.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - Nog altijd werken twintig rechercheurs aan de zaak rond de vrouw die bijna een week geleden dood werd gevonden in Westdorpe.


De politie zegt hard te werken aan het oplossen van de zaak en loopt daarvoor alle binnengekomen tips na. Volgens de politie is de laatste stand dat er 75 tips zijn maar is de identiteit van de vrouw nog altijd niet duidelijk.

"Er worden namen genoemd van vrouwen in Nederland en in het buitenland. Het uitlopen van de tips die gaan over buitenlandse personen vergt wat meer tijd. Daarom hebben we ook nog steeds geen uitsluitsel over of de gouden tip er tussen zit", zo laat de politie weten.

Het levenloze lichaam van de vrouw werd zaterdag rond het middaguur bij de Sint Anthoniekade gevonden door een voorbijganger. Het stoffelijk overschot lag op enkele meters van de grens met België. Dinsdag toonde de politie in het tv-programma Opsporing Verzocht twee foto's van de vrouw.

Het onderzoek naar de dood van de vrouw gaat voorlopig door.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anneke (28-6-2019 om 16:31)
Wordt deze vrouw nu door niemand gemist? Dat vind ik toch wel heel erg triest