Weerbericht:
Wisselvallig en vrij koel zomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk met fietser N57 Ellemeet

Toegevoegd: 29-06-2019, 05.43 uur
Door: Roland de Jong

ELLEMEET - Op de Dammenweg (N57) bij Ellemeet is vannacht een fietser zwaargewond geraakt bij een botsing met een personenauto.


Twee ambulanceteams en een traumateam kwamen ter plaatse om hulp te verlenen aan de fietser. De brandweer van Scharendijke rukte uit om de plaats van het ongeluk van licht te voorzien. Na het ongeval werd de weg vanwege de hulpverlening ter plekke volledig afgesloten. De ernstig gewonde fietser is afgevoerd naar een ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde kort voor 04.00 uur, net voorbij de afslag Scharendijke bij de oprit naar de Brouwersdam. Daar wordt dit weekeinde Concert At Sea gehouden. De weg is ter plekke vanwege dit evenement regelmatig dicht maar was op het moment van de botsing vermoedelijk wel weer vrijgegeven voor het verkeer. Fietsen is op het betreffende weggedeelte echter niet toegestaan. Wat de fietser op de N57 deed, is dan ook onderdeel van het onderzoek dat de politie houdt naar de toedracht van het ernstige ongeval.

De weg is voorlopig nog afgesloten in verband met sporenonderzoek.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren