Weerbericht:
Zonnig en droog weekeinde
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Zwaargewonde fietser 30-jarige Brabander

Toegevoegd: 29-06-2019, 10.22 uur
De fietser is een 30-jarige man uit 's-Hertogenbosch, zo meldt de politie.
De fietser is een 30-jarige man uit 's-Hertogenbosch, zo meldt de politie.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

ELLEMEET - De fietser die vannacht door een auto werd geschept op de Dammenweg (N57) bij Ellemeet is een 30-jarige man uit 's-Hertogenbosch. Dat meldt de politie.

De fietser werd aangereden door een 26-jarige automobilist uit Dongen. Hij reed vanaf de Brouwersdam Schouwen-Duiveland op. De automobilist verklaarde dat de fietser plotseling op de weg reed. Een frontale botsing was niet meer te voorkomen.

De fietser is met de Rotterdamse traumahelikopter naar een ziekenhuis gebracht. Volgens de politie heeft hij zware verwondingen opgelopen. De politie heeft de automobilist en een getuige verhoord. Na de botsing is sporenonderzoek gedaan. Om die reden was de weg tot 07.45 uur ter plaatse afgesloten voor het verkeer.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750