Man met mes aangehouden in Vlissingen

Toegevoegd: 29-06-2019, 11.39 uur

Man met mes aangehouden in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft vrijdagmiddag in het centrum van Vlissingen een man aangehouden die in het bezit was van een mes.

De melding over de persoon kwam rond 16.00 uur binnen vanuit de Walstraat. Toen de agenten de man aanspraken, kwam het mes niet direct boven water. Uiteindelijk gaf de man het wapen toch af. Dit werd vervolgens in beslag genomen.

De 43-jarige Vlissinger is aangehouden en verhoord. Hij kreeg bekeuringen voor openbare dronkenschap en het bezit van het mes.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad (30-6-2019 om 08:33)
Wat een reacties weer, wellicht tijd om wat mensen in de gaten te gaan houden aan de hand van ip adres?
Marc (29-6-2019 om 18:28)
@anoniempje: tsja, dat heeft de maatschappij toch echt wel een beetje aan zichzelf te danken. Ik kan de boetes voor appen op de fiets alleen maar verwelkomen. Ik vind het een goede zaak. Hoe vaak heb ik wel al niet op de rem moeten stampen omdat er een of andere onbenul bijn tegen mijn auto zat omdat ie zo nodig appjes moet versturen. Uiteindelijk zou het wel mijn schuld zijn. Wild” plassen ...zou jij het leuk vinden als er iemand tegen je voordeur zou staan urineren? Dus...conclusie. Een beetje overdreven reactie van je. Te warm misschien?
Moeder (29-6-2019 om 17:18)
Anoniempje: gelukkig mag je wel je gal spuwen hier...
willem (29-6-2019 om 12:59)
het enige wat niet verboden is en nooit verboden zal worden: belasting betalen en liefst zoveel mogelijk, om de klimaatgekte te betalen.
Anoniempje (29-6-2019 om 11:46)
Mag tegenwoordig ook helemaal niks meer, mag niet drinken, mag niet "wild"plassen, mag vanaf maandag niet meer bellen en whatsappen op den fiets, mag geen mes mag helemaal NIKSMEER als alleen belasting betalen om al déze onzin te mijden en bekeuren