Weerbericht:
Wisselvallig en vrij koel zomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeval met letsel op A58 Rilland

Toegevoegd: 29-06-2019, 11.41 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Bij een verkeersongeval op de A58 tussen Hoogerheide en Rilland is vanochtend zeker één persoon gewond geraakt.


Rond 10.45 uur ontstond ter hoogte van verzorgingsplaats Het Rak een kop-/staartbotsing tussen twee personenauto's. Voor de betrokkenen werden een amnbulanceteam en een rapid responder van de ambulancedienst opgeroepen.

De beide auto’s liepen schade op en daarom kwam bergingsbedrijf Van Egeraat deze takelen. Rijkswaterstaat zette zolang één rijstrook af. Tegen 11.30 uur was de weg weer helemaal vrij. Volgens de verkeersdienst van de ANWB zorgde het ongeval op de toch al drukke snelweg voor zo’n 20 minuten extra reistijd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren