Weerbericht:
Wisselvallig en vrij koel zomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Tractor gekanteld, twee gewonden

Toegevoegd: 29-06-2019, 19.01 uur
Door: Roland de Jong

KLOOSTERZANDE - In Kruispolderhaven bij Kloosterzande is zaterdagmiddag een tractor op zijn kant terecht gekomen na een uitwijkmanoeuvre. Twee personen zijn naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 15.45 uur. Volgens de politie reden de tractor en een camper over de Kruispoldersedijk, het verlengde van de Scheldeweg. Vlakbij het gemaal Paal bij de Graauwse Kreek ging het mis. Hier stond namelijk een derde tractor. Toen een stuk opgewaaid karton tegen de voorruit van de camper vloog, ging de bestuurder hard op de rem.

De bestuurder van de rijdende tractor week uit maar belandde hierdoor dus op zijn kant. De tractor had twee aanhangers aangekoppeld met daarop carnavalsattributen. Ook de aanhangwagens bleven niet overeind. Twee betrokkenen zijn door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht om daar verder onderzocht te worden. Hun letsel leek op het eerste gezicht niet ernstig.

De politie heeft verklaringen opgenomen van de betrokkenen. De weg is vanwege bergingswerkzaamheden nog altijd dicht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Govaert (30-6-2019 om 09:35)
Mag nog blij zijn dat het bij die schade gebleven is. Als het zijn eigen schuld is volgens jou @Kees. Iemand met een rijbewijs mag ook met een tractor rijden. Toen ik 16 was en ben dan vrouw reed ik ook met een tractor met een grote wagen erachter en die reed ook met flinke snelheid de brug op bij Sluiskil en deze trekker is nu echt niet groot te noemen
Kees (29-6-2019 om 21:03)
Ja rijden is een kunst he. maar velen hebben dat niet geleerd. Als ik mijn rijbewijs verleng komt daar automatisch tractor bij terwijl ik nooit met een grote tractor en wagen ter grote van een normale vrachtwagen gereden heb. In dit geval is het in mijn ogen niet goed gegaan door onvoldoende afstand van de tractorbestuurder. De camper remde af en re tractor was aan het bumperkleven en moest heel snel uitwijken.
Cookie-instellingen beheren