Weerbericht:
Plaatselijk (dichte) mist, verder veel bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motor en auto in botsing op N59 Bruinisse

Toegevoegd: 30-06-2019, 01.36 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Op de Rijksweg (N59) bij Bruinisse zijn zaterdagavond een motorrijder en een personenauto met elkaar in botsing gekomen. De weg was tijdelijk dicht.


Het ongeluk gebeurde rond 23.25 uur bij het punt waar de Grevelingendam en de Philipsdam samenkomen. Voor de motorrijder werd een ambulanceteam opgeroepen maar deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Hij is wel meegenomen naar het politiebureau om daar een ademanalyse te ondergaan. De inzittenden van de auto bleven ongedeerd.

Bergingabedrijf Ista werd ingeschakeld om zowel de auto als de motor te takelen. Rond 01.00 uur zat die klus er op. Omdat er sprake was van een olielekkage schakelde Rijkswaterstaat een ZOAB-cleaner in. Om veilig te kunnen werken werd ook een zogeheten botsabsorber ingezet. Een weginspecteur zorgde in de tussentijd samen met de politie voor een tijdelijke wegafzetting. Vanwege de opruimwerkzaamheden was de weg richting het Hellegatsplein tijdelijk dicht.

Zie ook:

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren