Schippers onder invloed op Grevelingenmeer

Toegevoegd: 30-06-2019, 01.54 uur

De schippers die in overtreding waren kregen een proces-verbaal.
De schippers die in overtreding waren kregen een proces-verbaal.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

SCHARENDIJKE - Op het Grevelingenmeer heeft de politie dit weekeinde al verschillende schippers betrapt op het varen onder invloed van alcohol.

Rondom de Brouwersdam is het vanwege het mooie weer in combinatie met Concert At Sea extra druk met recreatievaart. Volgens de politie, die extra surveilleert met de P86 en de P179, is al regelmatig geconstateerd dat onder invloed werd gevaren.

“De betreffende schippers konden gelijk aan boord van de P86 voor een ademanalyse. Van de overtredingen wordt proces-verbaal opgemaakt en de schippers in kwestie hebben een vaarverbod voor bepaalde tijd gekregen. Gelukkig was bij het grootste deel van de gecontroleerde watersporters overigens wel alles in orde”, zo laat de politie weten.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750