Weerbericht:
Perioden met zon en een lokale (onweers)bui, morgen meer onweersbuien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 10 km

Politie zoekt eigenaren fietsen

Toegevoegd: 30-06-2019, 12.14 uur
Deze fiets werd aangetroffen in de omgeving van Bruinisse. In Vlissingen had iemand deze fiets bij zich.
Deze fiets werd aangetroffen in de omgeving van Bruinisse.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie is op zoek naar de rechtmatige eigenaren van fietsen die zijn aangetroffen op Walcheren en op Schouwen-Duiveland.


In de omgeving van Bruinisse werd een zwart-groene mountainbike van het merk Bulls aangetroffen. De eigenaar hiervan kan zich melden via 0900-8844.

In Vlissingen hield de politie vannacht een fietser aan die een andere fiets op zijn schouders droeg. "Gezien de feiten en omstandigheden is deze fiets zeer vermoedelijk van diefstal afkomstig", zo zegt de politie. Ook de eigenaar van deze fiets kan zich melden via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (30-6-2019 om 18:17)
Stelletje azijnpissers met je reacties
Koos P. (30-6-2019 om 17:07)
@Anoniempje, verkrachters? Waar heeft u gelezen dat ze iemand hebben verkracht? Iemand betasten valt onder aanranding. Verkrachten is iets heel anders!
Anoniempje (30-6-2019 om 14:28)
Aanranders?!! Denk eerder verkrachters, daar tussen (lees tussen politie bureau en plaats dilect) ligt ook nog een mac donalds niet te vergeten!
ze zijn druk bezig hoor (30-6-2019 om 12:32)
Dit is natuurlijk zeer belangrijk, belangrijker dan de politie de gewelddadige aanranders uit koewacht opspoort blijkbaar.