Kilo's drugs in woning Terneuzen, 2 arrestaties

Toegevoegd: 30-06-2019, 14.40 uur

Kilo's drugs in woning Terneuzen, 2 arrestaties
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In een woning aan de Dijkstraat in Terneuzen heeft de politie zaterdagavond enkele kilo's drugs in beslag genomen. Een man en een vrouw werden aangehouden.

De politie ging naar het adres na een tip dat uit de woning een sterke wietlucht kwam. Toen agenten rond 19.20 uur poolshoogte namen, troffen ze in de woning een man en een vrouw aan. In het huis werd ook een ruime hoeveelheid hennep aangetroffen. Het duo werd aangehouden. Het gaat om een van de bewoners en een 23-jarige vrouw uit Terneuzen. Zij zijn voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht.

De softdrugs zijn in beslag genomen. Het bleek om zeker 3,5 kilogram te gaan. In de woning werden verder spullen gevonden om een hennepkwekerij op te zetten. Het ging volgens de politie om onder meer armaturen, lampen, een kweektent, grondzeil en koolstoffilters. Deze spullen zijn ook in beslag genomen.

De man en de vrouw zijn zondag verhoord. Zij kregen een dagvaarding en moeten zich later voor de rechter verantwoorden.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jaja (4-7-2019 om 10:04)
@jac precies dit!
Jac (1-7-2019 om 11:47)
Geef alle softdrugs nu toch eens vrij, ben je van de criminaliteit af en kan de politie haar tijd besteden aan nuttigere dingen. Of je moet drank, sigareneten, ongezond eten, stressvol leven ook verbieden. .. dus alle Mc Donalds, frietzaken, slijterijen, etc etc.. dan ook maar sluiten......?
Mijn mening (30-6-2019 om 20:04)
Gelijk uit huis plaatsen en Verhuren aan iemand die het wel waardeert om in een fatsoenlijke gemeenschap te wonen. Ik heb werkelijk helemaal geen compassie met zulke minkukels.