Weerbericht:
Bewolkt en perioden met (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man opgepakt na bedreiging met mes

Toegevoegd: 01-07-2019, 13.02 uur
Man opgepakt na bedreiging met mes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - Zondagavond rond 23.00 uur meldde een getuige dat er in de Kerkdreef in Axel een vechtpartij gaande was. Tevens zou er iemand bedreigd worden met een mes. Agenten gingen met meerdere eenheden naar de plek toe.

Daar aangekomen zagen ze dat een man op de grond onder controle werd gehouden door buurtbewoners. Dit bleek de verdachte van de bedreiging te zijn. De 38-jarige inwoner van Axel is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex waar hij de nacht heeft doorgebracht. Vandaag wordt de man verder gehoord door rechercheurs.

In de tussentijd tekenden de aanwezige agenten verklaringen op van getuigen en is er een aangifte opgenomen van de persoon die bedreigd was. Het mes waarmee gedreigd zou zijn is aangetroffen en in beslag genomen door de politie. De aangehouden verdachte bleek te hebben gedronken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750