Weerbericht:
Perioden met zon en een enkele bui, morgen bewolkt en regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie treft drugs aan na inbraakmelding

Toegevoegd: 01-07-2019, 13.05 uur
Politie treft drugs aan na inbraakmelding
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBRUG - Afgelopen nacht omstreeks 04.00 uur meldde een bewoner van de Granaat in Middelburg dat hij zojuist was gewekt door glasgerinkel. Vrij snel daarna zag hij een onbekend gebleven persoon wegrennen bij een woning aan dezelfde straat. Hij belde de politie omdat hij vermoedde dat er zojuist was ingebroken.

Agenten zijn ter plaatse gegaan om poolshoogte te nemen. In de woning troffen zij een hennepkwekerij in aanbouw aan. Alle goederen die te maken hebben met de kwekerij zijn in beslag genomen. Ook werd door de agenten ruim een kilo hasj en ongeveer 1,4 kilo gedroogde henneptoppen aangetroffen en in beslag genomen.

De politie heeft de zaak in onderzoek. De huurder van de woning is vanmonrgen aangehouden. Ook is zijn auto in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750