Weerbericht:
Perioden met zon en een lokale (onweers)bui, morgen meer onweersbuien
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Politie zoekt eigenaren gestolen spullen

Toegevoegd: 02-07-2019, 17.25 uur
Het gaat om brillen, kleding, deodorant, koffie en zalmblikjes.
Het gaat om brillen, kleding, deodorant, koffie en zalmblikjes.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Maandagmiddag werden op de Oostwal in Goes in een auto veel spullen gevonden die mogelijk uit Zeeuwse winkels zijn gestolen. De politie is op zoek naar de eigenaren van deze spullen.


Rond 17.40 uur controleerden agenten de auto en een inzittende. In de auto lagen een grote hoeveelheid spullen, waarvan de man geen duidelijkheid kon geven over de herkomst. De 31-jarige man, zonder vaste woon- en verblijfplaats, werd aangehouden. Hij is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Hij zit nog vast.

De politie is op zoek naar de eigena(a)r(en) van de spullen, die in de auto werden gevonden, zoals brillen, kleding, deodorant, koffie en zalmblikjes.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (5-7-2019 om 18:01)
Dit krijg je als je geen aangifte doet van diefstal ook al is het maar weinig en ja bij de politie zeggen ze snel dat dat geen prioriteit heeft maar zoals je nu ziet willen ze nu wel dat je je gaat aanmelden.