Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Vrouw dood aangetroffen in Gouwestraat Terneuzen

Toegevoegd: 13-11-2006, 00.42 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

TERNEUZEN - In een woning aan de Gouwestraat in Terneuzen is zondagavond een dode vrouw aangetroffen.

Rond kwart voor zeven kwam bij de politie de melding binnen dater iets mis was in de woning. Daarop ging de politie samen met de ambulancedienst ter plaatse.

Toen de hulpverleners arriveerden werd geconstateerd dat de vrouw al overleden was. Volgens buurtbewoners zou de vrouw samen met enkele kinderen in het huis wonen.

De politie heeft nog niet bevestigd of het om een misdrijf gaat. Buurtbewoners weten echter te melden dat de vrouw met messteken om het leven zou zijn gebracht.

De technische recherche heeft ter plaatse een uitgebreid sporenonderzoek uitgevoerd. Mogelijk wordt er maandag nog een buurtonderzoek gehouden.

Voor zover bekend zijn er nog geen aanhoudingen verricht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren