Weerbericht:
Vanochtend langdurig regen, in de middag van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 20 km

Nog twee jongens opgepakt voor overval

Toegevoegd: 02-07-2019, 17.30 uur
Twee personen overvielen de pizzazaak op dinsdag 11 juni jongstleden.
Twee personen overvielen de pizzazaak op dinsdag 11 juni jongstleden.
© Foto: Roland de Jong
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De afgelopen dagen heeft de politie twee jongens aangehouden voor hun betrokkenheid bij de overval op de afhaalpizzeria aan de Axelsestraat in Terneuzen.


Zaterdagmorgen werd in een woning in Terneuzen-centrum een 17-jarige jongen aangehouden. Maandagmiddag meldde een 16-jarige jongen uit Terneuzen zich bij de politie. Beide jongeren zijn voor verder onderzoek en verhoor ingesloten in een politiecellencomplex. Zij zitten nog vast. De politie vermoedt dat dit duo de twee gezochte overvallers zijn.

Woensdag 26 juni jl. werd al een jongen (16) uit Terneuzen aangehouden. Deze jongen is verhoord en zit niet meer vast. De politie doet nog wel onderzoek naar zijn betrokkenheid bij de overval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (2-7-2019 om 18:49)
16 en 17 jaar ,een prima start van je leven zo .hopelijk worden ze wel berecht als volwassenen want ze waren ook zo ''volwassen '' om een gewapende overval te plegen
zeeuw (2-7-2019 om 18:42)
lekkere opvoeding is toch niet normaal
Cookie-instellingen beheren