Weerbericht:
Vannacht enkele mistbanken, overdag vrij zonnig.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

22 nieuwe tips over dode vrouw Westdorpe

Toegevoegd: 03-07-2019, 22.54 uur
De politie weet nog altijd niet wie de omgebrachte vrouw is.
De politie weet nog altijd niet wie de omgebrachte vrouw is.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

WESTDORPE - De politie heeft na de uitzending van Opsporing Verzocht gisteravond weer 22 tips binnengekregen over de dode vrouw die anderhalve week geleden werd gevonden in een weiland bij Westdorpe.

Inmiddels zijn er 119 tips binnengekomen, maar is nog altijd niet duidelijk wie de vrouw is. Gisteravond besteedde het tv-programma voor de tweede keer aandacht aan de zaak. Net als vorige week werden foto's van de overleden vrouw getoond. Na de eerste uitzending kwamen er meer dan 95 tips bij de politie binnen.

Op zaterdag 22 juni werd het lichaam van de vrouw gevonden in een weiland langs de Sint Anthoniekade in Westdorpe: een blanke vrouw tussen de 50 en 60 jaar met een normaal postuur en kort rossig haar. Ze is 1.65 tot 1.70 meter lang, heeft geen tatoeages en werd zonder kleding aangetroffen. De politie gaat ervan uit dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen, omdat op haar lichaam verwondingen zijn gevonden. Volgens de politie lag het lichaam één of twee dagen in het weiland voor het gevonden werd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Huyghe Marnix (9-7-2019 om 06:54)
Zou het niet kunnen dat deze dame afkomstig is uit Engeland?
Thera (4-7-2019 om 14:41)
Triest dat deze vrouw nog steeds door niemand in haar omgeving gemist wordt..