Drie gewonden bij ongeluk ‘s-Gravenpolder

Toegevoegd: 04-07-2019, 16.18 uur

Door: Manfred Berrevoets

’S-GRAVENPOLDER - Bij een botsing in ’s-Gravenpolder zijn donderdagmiddag drie personen gewond geraakt. Alle gewonden zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 15.10 uur vond er op de Goesestraatweg ter hoogte van de brandweerkazerne een kop- staartbotsing plaats tussen twee personenauto’s. Een automobilist botste door nog onbekende oorzaak op zijn voorganger. De voorste auto kwam tegen een boom tot stilstand.

De brandweer die onderweg was naar de kazerne van een andere melding heeft na de botsing eerste hulp verleend. Er zijn drie ambulances ter plaatse gekomen om de gewonden naar het ziekenhuis te brengen. Over de ernst van het letsel is nog niks bekend. Beide voertuigen zijn weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750