Weerbericht:
Vanmiddag regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 8 km

Schade bij botsing in Middelburg

Toegevoegd: 05-07-2019, 19.26 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Twee personenauto’s zijn vanavond met elkaar in botsing gekomen in Middelburg. Er raakte niemand gewond.


Rond 18.00 uur vond de aanrijding plaats op de Ampèreweg ter hoogte van de Herculesweg. Het ongeval ontstond als gevolg van een voorrangsfout.

Er is een ambulance ter plaatse gekomen die de betrokkenen heeft onderzocht, maar er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. De voertuigen zijn weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (8-7-2019 om 11:48)
Kees, ik versta onder “ze” de maaltijdbezorgers toch? In welke plaats je ook bent, het lijkt alsof ze deelnemen aan een real life GTA spel, levensgevaarlijk!
Kees (6-7-2019 om 18:40)
Op naar de volgende botsing op dezelfde kruising. Ze rijden daar over het algemeen veel te hard, 30 zou over heel het industrieterrein hard zat zijn.
Cookie-instellingen beheren