Weerbericht:
Perioden met zon en een enkele bui, morgen bewolkt en regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man die dreigde met mes moet naar inrichting

Toegevoegd: 05-07-2019, 19.50 uur
Man die dreigde met mes moet naar inrichting
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 31-jarige A. J. uit Vlissinger, die op 9 maart van dit jaar drie mensen met een mes bedreigde, is ontslagen van rechtsvervolging en moet worden opgenomen in een psychiatrische inrichting.

De rechtbank in Middelburg heeft dat vrijdag beslist. Deskundigen concluderen dat J. volledig ontoerekeningsvatbaar is. Op 9 maart van dit jaar ging J. volledig door het lint toen hij in Vlissingen een kledingzaak binnenstapte.

Hij had zijn djellaba aan en dacht dat hij daarom werd uitgelachen. Hij voelde zich beledigd, begon te schelden en maakte met een mes stekende en zwaaiende bewegingen. Kort daarna kon hij worden aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750