Weerbericht:
Vrij veel bewolking en van tijd tot tijd (mot)regen, vrijdag meest droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politiehelikopter zoekt naar vermiste man

Toegevoegd: 06-07-2019, 23.15 uur
Door: Manfred Berrevoets

VEERE - De politie heeft zaterdagavond met man en macht gezocht naar een vermiste man. Er is een politiehelikopter ingezet.

Even na 19.00 uur werd er via Burgernet een oproep gedaan om uit de zien naar de auto van de vermiste man uit Vlissingen. Agenten zijn massaal op zoek gegaan en ook een politiehelikopter is hierbij ingezet. De helikopter zocht in de omgeving van Vrouwenpolder en Veere.

Uiteindelijk werd de auto van de man rond 21.10 uur gevonden aan het Bastion in Veere. Niet veel later werd de man zelf ook gevonden in de omgeving. Volgens omstanders is hij uit het water gehaald en met een bootje naar de kant gebracht. De man is in een ambulance onderzocht en uiteindelijk door de politie meegenomen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750