Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Motorrijder zwaargewond bij Retranchement

Toegevoegd: 07-07-2019, 17.53 uur
Door: Manfred Berrevoets

RETRANCHEMENT - Op de Kanaalweg ter hoogte van het Zeeuws-Vlaamse Retranchement is zondagmiddag een motorrijder zwaargewond geraakt.

Even na 15.00 uur raakte de bestuurder in een flauwe bocht van de weg. De man kwam samen met zijn motor tientallen meters verderop in de bosschage tot stilstand. Naast een ambulance werd ook de brandweer opgeroepen. Deze rukte uit met een tankautospuit en een hoogwerker.

Een mobiel traumateam uit België is ter plaatse geweest om het slachtoffer te stabiliseren. Ruim een uur na het ongeluk is het slachtoffer met behulp van de hoogwerker op de kant getakeld. Hierna is de man met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

De brandweer heeft ook de motor uit de bossen getakeld. Deze is later opgehaald door een bergingsbedrijf. De Kanaalweg was tot tegen 17.00 uur volledig afgesloten voor het verkeer. Dit is tijdelijk omgeleid.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750