Weerbericht:
Geleidelijk bewolkt, vooral in de middag regen. Zondag later zonnig en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser geschept Beestenmarkt Goes

Toegevoegd: 07-07-2019, 19.13 uur - Update: 08-07-2019, 19.04 uur
Foto 4 van 8

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Camera toezicht 3 (13-7-2019 om 09:26)
Gemeente Goes heeft dat gat in de bestrating snel gemaakt met een hoop los zand op die gladde nep kinderkopjes, je glijd er zo uit op je gezicht en als je daar hard moet remmen met je fiets omdat je geen voorrang krijgt slip je er zo onder. Alsof de situatie nog niet onveilig genoeg was zoals uit dit ongeluk blijkt. Fijn, bedankt Goes ! Vergeten jullie je weer niet zelf op te geven als kandidaat fietsstad van NL ? Het is natuurlijk belangrijker eerst daar mee bezig te zijn dan met fietsveiligheid die niet meer mag kosten als een paar handjes los zand.
VdVonck (12-7-2019 om 12:15)
Camera toezicht, u weet het allemaal goed te vertellen, gaat zelfs ter plaatse kijken. Gaat wel ver hoor! Als bewoner van één van de door u genoemde straten wil ik toch reageren. Verkeer van rechts heeft voorrang, is altijd zo geweest. Daarnaast is er niks onoverzichtelijks als je de snelheid aanpast. Tevens kun je door de ramen van het pand op de hoek de halve opril zien, de ramen aan de overzijde fungeren als spiegel. U doet alsof het hier continu mis gaat, beetje overdreven. Wat betreft de 'maffiaauto's', niet teveel boeken lezen meneer! Er staan hier huizen van dik een half miljoen, dan staat er geen Aygo voor de deur
Camera toezicht 2 (9-7-2019 om 16:24)
Vandaag ter plekke gekeken, de stopstreep en stopbord op de opril beestenmarkt is blijkbaar al lang weg, dus heeft de fietser voorrang op de auto van links. Ook snap ik niet dat kandidaat "fietsstad van nederland" Goes dan het autoverkeer op geen enkele wijze waarschuwd dat fietsers daar gewoon voorrang hebben op die onoverzichtelijke hoek en blijkbaar hun protserige siersteentjes belangrijker vinden. Die ze trouwens wel eens mogen onderhouden want ik zag daar ook een gat in het wegdek gewoon ronduit gevaarlijk voor fietsers en voetgangers.
Camera toezicht ? (8-7-2019 om 16:52)
Het ziet eruit of de fietser van de opril beestenmarkt naar beneden is gesjeesd en niet meer heeft kunnen remmen. Volgens mij heb je dan geen voorrang maar nu je het zegt is die stopstreep die er ooit lag vervangen voor het dure "nostalgische" bestratingsplan van de gemeente en hangt er alleen nog een stopbord ? in dat geval is de wegbeheerder, de gemeente ook in gebreke. Maar ik stoor me al veel langer aan de vol gas racende auto's die zelfs over de stoep tegen het 1 richtingsverkeer in scheuren als dollemannen. Vaak ook van die maffiaauto's en ander gespuis, ziet de politie dat soms niet op die camera's ? Die wetteloze no go zone vanaf de v/d spiegelstraat, wijngaardstraat to eind hendrikskinderenstraat en omgeving ? Dan weten ze het nu.
Blommaart (8-7-2019 om 14:36)
Volgens het reglement wegenverkeerswet heeft binnen de bebouwde kom alle verkeer van recht voorrang. Kent u de spreuk nog van jaren geleden? Geef het door, rechts gaat voor.
Arie (8-7-2019 om 12:22)
@ Hippo, Een hele rare uitspraak! Moet je dan als automobilist maar gewoon een fietser voor zijn raap rijden?
Cookie-instellingen beheren