Weerbericht:
Perioden met zon en een enkele bui, morgen bewolkt en regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Fietser geschept Beestenmarkt Goes

Toegevoegd: 07-07-2019, 19.13 uur - Update: 08-07-2019, 19.04 uur
De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.
De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Een fietser is vanavond in Goes gewond geraakt nadat hij was aangereden door een automobilist. De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk vond rond 18.25 uur plaats op de Beestermarkt ter hoogte van de Waterstraat - Ossenhoofdstraat. Het slachtoffer werd geschept door de automobilist en kwam gewond op de grond terecht. Naast twee ambulances werd er ook een traumahelikopter opgeroepen. De inzet hiervan bleek uiteindelijk niet nodig te zijn.

De man is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De fiets is door de politie meegenomen, de auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fietsersbond Zeeland (8-7-2019 om 09:41)
Voorrangsfout? Als ik de plek zie waar de auto staat zat die wel erg op een vreemde plek. Fietser over het hoofd gezien?
Leuntje (8-7-2019 om 08:49)
@Hippo: was je er bij dan?
Hippo (7-7-2019 om 19:18)
Is ook niet zo gek, die fietsers daar kijken nergens naar.