Meeuw vast in camera-unit bouwplaats Goes

Toegevoegd: 08-07-2019, 15.43 uur

De brandweer heeft de zilvermeeuw bevrijd.
De brandweer heeft de zilvermeeuw bevrijd.
1
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - In Goes is een meeuw vast komen te zitten in een mobiele camera-unit van een beveiligingsbedrijf. De brandweer heeft het dier bevrijd.

Bij een bouwplaats op de hoek van de Esdoornstraat met de Wilgenstraat was door het beveiligingsbedrijf een mobiel camerasysteem neergezet. Een zilvermeeuw was hier in terecht gekomen maar kon er niet meer uit. Daarom werd rond 13.45 uur de brandweer opgeroepen.

Brandweerlieden hebben aan de onderzijde van de camera-unit grond weggehaald zodat de meeuw weer naar buiten kon. Binnen tien minuten kon de vogel weer genieten van zijn/haar vrijheid.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M@rk (8-7-2019 om 22:11)
Waarom heeft de melder zelf niet even de moeite genomen om de meeuw te bevrijden? Zonde van het belastinggeld en wie weet had deze brandweerafdeling op hetzelfde moment elders mensenlevens kunnen redden.
Ronald (8-7-2019 om 19:45)
Tuurlijk, ruk daar voor uit! Nog ff en t is vergeven van die ***meeuwen, ander ongedierte en onkruid. Zit overigens allemaal bij elkaar in de buurt! Ga zo door, lekker groen bezig en meelopen met al die flauwekul van die ***regering!!
Gewoon (8-7-2019 om 16:26)
Goed bezig !