Weerbericht:
Vannacht mistbanken. In de middag regen, in het zuidoosten onweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen gekanteld bij Westdorpe

Toegevoegd: 09-07-2019, 15.44 uur - Update: 09-07-2019, 17.40 uur
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - Op een rotonde naast de Tractaatweg (N62) bij Westdorpe is dinsdagmiddag een vrachtwagen met Belgisch kenteken gekanteld.


Het ongeluk gebeurde rond 14.30 uur op de rotonde bij de Molenstraat (N683). Na de melding werd ook een ambulanceteam met spoed ter plekke gestuurd. De ambulancemedewerkers hebben de Belgische vrachtwagenchauffeur onderzocht, maar deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Door het ongeval is de rotonde deels gestremd. Het verkeer wordt ter plekke langs het ongeluk geleid door politieagenten, buitengewoon opsporingsambtenaren en weginspecteurs van de Provincie Zeeland. Bergingsbedrijf Kuzee is opgeroepen om te takelen. Volgens de politie gebeurde het ongeluk vermoedelijk doordat de vrachtwagen een klapband kreeg. In de container die op de trailer stond, zat volgens de politie een lading papier.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Archaios (11-7-2019 om 03:15)
Ook hier staan de beste stuurlui weer aan wal. Ik ben zelf vrachtwagenchauffeur, men kan onmogelijk op een rotonde dmv te hoge snelheid kantelen. Men kan wel ‘uit de bocht vliegen’. Een klapband kan zeker het ongeval veroorzaakt hebben.
Jay (10-7-2019 om 07:28)
Wat een oordelen weer... ervaring met het rijden op een truck? Een klapband net voor of op een rotonde kan dit zeker veroorzaken. En op de foto's is ook zichtbaar dat op de freaks rechts zijn binnenste band geklapt is. Waarom moeten mensen altijd meteen roepen als een beroepschauffeur een ongeval heeft deze te hard gereden heeft of niet opgelet heeft? Ik durf te zeggen dat onze heren en dames op de truck ongeacht afkomst heel wat beter kunnen rijden als de meeste Zeeuwen in hun auto.
wim (10-7-2019 om 07:08)
Door een lekke band zou een vrachtauto gekanteld zijn op een rotonde zou de snelheid ook niet het gevolg kunnen zijn
Kangoo (9-7-2019 om 19:05)
Hoe krijg je het voor elkaar, ook al zou het bv een lekke band betreffen, zo’n vrachtwagen flikkert toch niet zomaar om ?
Bumper; (9-7-2019 om 18:01)
met een hoog ingeladen vracht, als een idioot over een rotonde ja dan kantelt alles. Bumper;
Kitty (9-7-2019 om 17:53)
Dat is weer een gevalletje van veel te hard gereden.
Cookie-instellingen beheren