Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 62 km

Inbeslagname motor na ongeluk Zierikzee

Toegevoegd: 09-07-2019, 19.08 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Bij een botsing met een auto is dinsdagavond in Zierikzee een motorrijder gewond geraakt.


De aanrijding vond omstreeks 17.30 uur plaats bij de kruising van de Julianastraat met het ‘s Heer Lauwendorp. Voor de motorrijder werd een ambulanceteam gewaarschuwd. Dit heeft het slachtoffer naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

De motor, een KTM 250 EXC, staat bij de RDW te boek als onverzekerd. Het voertuig is in beslag genomen en rond 18.45 uur afgevoerd door bergingsbedrijf Vermaat.

Zie ook:

Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
eindelijk (10-7-2019 om 17:12)
Beste johan, frustratie ? nog een leven opbouwen ? naast wat ik nu al heb ? en dan weer loslaten ? U praat wartaal, bent u een internet troll ? En wat was uw bijdrage over dit onderwerp eigenlijk ? nou, jij ook succes en probeer wat inhoud in jezelf te vinden voordat je splinters in andermans oog zoekt. BTT pls !
johan (10-7-2019 om 13:32)
Beste Eindelijk, Zoveel frustratie komt ergens vandaan neem ik aan. Hopelijk kan je het loslaten en een gelukkig leven opbouwen! Succes!
eindelijk (9-7-2019 om 21:26)
M.a.w. zo een wildcrosser die ze nooit te pakken konden krijgen. Hopelijk gaat die de bak in en is die nog vele jaren bezig de schade te vergoeden terwijl hij op minimumbestaansnivo van 5 euro per dag mag leven. dan heeft die i.i.g. geen geld voor een nieuwe crossmotor en is hij ook geen gevaar meer voor de samenleving, tenminste, niet op een motor.
Cookie-instellingen beheren