Weerbericht:
Perioden met zon, woensdag zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewonden bij ongeluk op Jaagpad

Toegevoegd: 09-07-2019, 21.02 uur
Bij het ongeluk raakten twee personen gewond. Bij het ongeluk raakten twee personen gewond.
Bij het ongeluk raakten twee personen gewond.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op Vlissings Jaagpad tussen Middelburg en Vlissingen is dinsdagavond een ongeluk gebeurd waarbij twee personen lichtgewond zijn geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 20.20 uur tussen de Stromenwijk en Vrijburg. Ter plekke kwamen twee fietsers ten val, vermoedelijk toen een snorscooter wilde passeren. In eerste instantie werd als locatie de Nieuwe Vlissingseweg (N661) doorgegeven maar deze werd bijgesteld naar het Jaagpad langs het Kanaal door Walcheren.

Twee personen zijn door het ambulancepersoneel onderzocht en behandeld. Zeker één van hen had een hoofdwond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse Showride (11-7-2019 om 10:37)
@Nette RaceMonster, de elektrische fietsen van zowel mijn vader als moeder zijn zwart maar zijn toch echt begrenst op 26km/u :) (Die van m'n broertje is blauwgroen en gaat ook maar 26km/u) E-bikes die 40km/u halen moeten een verzekeringsplaatje hebben (officeel gezien) De kleur van de fiets zegt logischerwijs niks over de constructie-snelheid
Nette RaceMonster (10-7-2019 om 23:03)
Zwart E-bikes gaan 40 km p/u & witte E-Bikes gaan 27 km p/u die moeten ze eens na checken want ik reed 27 km per uur en die zwarte e bike was al op de brug van souburg terwijl ik bij viaduct aan kwam dus. Ben het met Ard eens! Je hebt nette bewuste scooter bestuurders en associale,verschil moet er zijn. Ze verpesten het voor ander. Jammer.
Jac (10-7-2019 om 21:55)
Er gebeuren nu eenmaal soms ongelukken, rottig maar tis niet anders. Ik ben daar ook wel eens ten val gekomen door een groep met slingerende scholieren. Jaagpad dan maar verbieden voor scholieren?, Ik kijk de volgende keer gewoon extra goed uit als ik een "zwerm met scholieren" passeer.
Zeeuwse showride (10-7-2019 om 14:45)
Elektrische fietsen en wielrenners dan ook maar verbieden op het jaagpad???? @Ad & Mike
Ard (10-7-2019 om 12:12)
Waarom de scooterrijders de schuld geven net als of die fietsers heilig zijn... Meeste fietsers zijn met hun mobieltje bezig en ze gaan zelf ook totaal niet aan de kant.. Dus niet altijd de scooters de schuld geven... Ik erger me ook gigantisch als een scooter-rijder aan sommige fietsers..
Ad (10-7-2019 om 09:43)
Scooters rijden daar als GEKKEN rond. Beterschap voor de gewonden...