Gewonden bij ongeluk op Jaagpad

Toegevoegd: 09-07-2019, 21.02 uur

Bij het ongeluk raakten twee personen gewond. Bij het ongeluk raakten twee personen gewond.
Bij het ongeluk raakten twee personen gewond.
1 2
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op Vlissings Jaagpad tussen Middelburg en Vlissingen is dinsdagavond een ongeluk gebeurd waarbij twee personen lichtgewond zijn geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 20.20 uur tussen de Stromenwijk en Vrijburg. Ter plekke kwamen twee fietsers ten val, vermoedelijk toen een snorscooter wilde passeren. In eerste instantie werd als locatie de Nieuwe Vlissingseweg (N661) doorgegeven maar deze werd bijgesteld naar het Jaagpad langs het Kanaal door Walcheren.

Twee personen zijn door het ambulancepersoneel onderzocht en behandeld. Zeker één van hen had een hoofdwond.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mike (10-7-2019 om 09:01)
Ik denk het is tijd om het daadwerkelijk een fiets cq looppas te maken. Fiets regelmatig over het Jaagpad en de gemiddelde scooterrijder heeft gewoon schijt aan alles. Dus, zoals zo vaak, een verbod voor scooters en snorfietsen en de eerste maanden constante handhaving en een flinke boete..