Weerbericht:
Zonnig en droog, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Slachtoffer Zierikzee had geen rijbewijs

Toegevoegd: 10-07-2019, 11.39 uur
De motor van de man werd in beslag genomen.
De motor van de man werd in beslag genomen.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De motorrijder die gisteren in Zierikzee gewond raakte bij een botsing had geen motorrijbewijs en reed onverzekerd rond. Dat heeft de politie bevestigd.


De man, een 19-jarige inwoner van Zierikzee kwam rond 17.30 uur vanaf de Zuidhavenbrug. Vervolgens kwam hij bij de kruising van de Julianastraat en het ‘s Heer Lauwendorp in botsing met een automobilist uit Aardenburg. De motorrijder kwam ten val en raakte gewond. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

Volgens de politie stond de motor waarop de man reed geregistreerd als onverzekerd. Er stond ook een zogeheten WOK-melding op en mede daarom is het voertuig in beslag genomen voor technisch onderzoek. De man bleek niet over een motorrijbewijs te beschikken. Hij zal op een later tijdstip worden gehoord door de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timmermans (10-7-2019 om 15:18)
Sukkel zijn we als motorrijder niet blij mee
Rien (10-7-2019 om 12:25)
'Gelukkig' raakte hij gewond, anders was hij er misschien wel vandoor gegaan.