Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, vanmiddag kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Autoruiten vernield in Hulst en Sint-Jansteen

Toegevoegd: 10-07-2019, 15.39 uur
Autoruiten vernield in Hulst en Sint-Jansteen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - De politie onderzoekt een reeks vernielingen aan autoruiten in Hulst en Sint-Jansteen. De vernielingen werden afgelopen weekeinde gepleegd. De politie roept getuigen op zich te melden.


Volgens de politie werden zowel in de nacht van vrijdag op zaterdag als in de nacht van zaterdag op zondag autoruiten vernield. Het ging voornamelijk om zijruiten en enkele achterruiten. "Kennelijk zijn er lui, die er plezier in hebben om ruiten van auto’s te vernielen. Een getuige vertelde ons dat de bestuurder van een zwarte personenauto (merk helaas onbekend) in Sint-Jansteen één van de vernielingen pleegde”, zo vertelt de politie.

De vernielingen vonden plaats in Hulst bij de Dullaertstraat, de Frans van Waesberghestraat, bij het Godsplein, de Truffionweg en de Zoutestraat. In Sint-Jansteen was het raak in de Eikenlaan, de Prins Hendrikstraat en de Van Hovestraat.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750