Weerbericht:
Perioden met zon en een lokale (onweers)bui, morgen meer onweersbuien
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Kunstbeen gestolen bij het Axelse bos

Toegevoegd: 10-07-2019, 18.19 uur - Update: 10-07-2019, 19.00 uur
Kunstbeen gestolen bij het Axelse bos
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

AXEL - Bij het Axelse bos in Axel heeft iemand dinsdag een kunstbeen gestolen dat even onbeheerd was achtergelaten. Dat meldt de politie.


"Vanmiddag kwam er bij ons aan de balie iemand met een bijzondere melding. De man vertelde dat zijn linker kunstbeen was gestolen”, aldus de politie. De man had zijn kunstbeen tegen zijn auto gezet toen hij met de rolstoel het bos bij de Justaasweg in ging. Toen hij bij de auto terug kwam, was zijn kunstbeen weg. “De man wil nu graag zijn kunstbeen terug", zo vertelt de politie op Facebook.

Er is vandaag aangifte gedaan van diefstal. Mocht iemand het been vinden, dan kan dit worden afgegeven bij de gemeente Terneuzen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pietje (11-7-2019 om 14:49)
Pech !!!! Moet je maar op je spullen letten .Laat hem eerst maar een nieuwe kopen van zijn eigen geld Kijken of hij hem nog naast zijn auto zet
john (11-7-2019 om 11:28)
Als het been in het kunstbos staat is dat ook het enigste wat kunst is ,want wat er al jaren staat stelt helemaal niks voor ,onbegrijpelijk dat ze dat kunstbos durven noemen
walter (11-7-2019 om 09:26)
waarom heeft hij zijn kunstbeen dan niet in zijn auto gelegd? dit is vragen om spullen kwijt te raken, maar natuurlijk moet men van andermans spullen afblijven
Joris (10-7-2019 om 20:29)
Misschien is iemand op het verkeerde been gezet en dacht hij iets te vinden wat achter gelaten was. Maar, eerlijk vinder, trek de stoute schoenen aan en naar de gemeente met dat been. Logisch dat je bij zo'n verlies op hoge poten naar de politie gaat om aangifte te doen.
Rick (10-7-2019 om 18:59)
Dat is vlak in de buurt van het Kunstbos, ik zou daar eens gaan kijken.... Waarom zet die man trouwens zijn been onbeheerd weg, vraag ik me af.