Weerbericht:
Perioden met zon en een enkele bui, morgen bewolkt en regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man eet zonder te betalen in Vlissingen

Toegevoegd: 11-07-2019, 10.05 uur
De man is door de politie meegenomen voor verhoor.
De man is door de politie meegenomen voor verhoor.
© Foto: Ingezonden foto
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 57-jarige man uit Amsterdam is woensdagmiddag in Vlissingen aangehouden omdat hij bij een restaurant had gegeten en gedronken zonder te betalen. Hij bleek dit al vaker te hebben gedaan.

Woensdagmiddag had hij eten en drinken besteld op het station in Vlissingen. Hij rekende niet af en de man ontsnapte aan de aandacht van het personeel en wist zonder af te rekenen te vertrekken. Later ging de Amsterdammer eten bij visrestaurant Visamy aan het Bellamypark in Vlissingen. Hij liep met een smoes weg maar personeel vertrouwde het niet en ging achter de man aan.

Op de Nieuwendijk werd hij achterhaald en vastgehouden totdat de politie arriveerde. Die heeft hem aangehouden op verdenking van flessentrekkerij, iets waar hij zich al vaker aan bleek te hebben schuldig gemaakt. De man is vastgezet in Torentijd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
vbk (16-7-2019 om 10:58)
geen sociale rem meer, anders als je geen geld hebt, koop je brood en eet je gerust op een bank, en ben je geen last voor de maatschappij. Ter respect voor die laatste categorie, hopen wij dat hij nu de rekening zal betalen, geen geld ? dan gemeenschappelijke werk, gedurende enkele maanden.
Ik (11-7-2019 om 20:56)
Idd erik. Hard lopen doet hij waarschijnlijk toch niet met rollator
John (11-7-2019 om 13:48)
Flessentrekkerij en dat in de stad van de flessentrekkers hahaha
Erik (11-7-2019 om 12:43)
Ja...en daar eet hij ook weer gratis. Water en brood!! Het enige verschil is, dat hij nu niet zo maar weg kan lopen...