Weerbericht:
Heldere nacht, overdag zonnig. Steeds warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Overvaller Zeeman Axel veroordeeld tot celstraf

Toegevoegd: 11-07-2019, 15.47 uur
Overvaller Zeeman Axel veroordeeld tot celstraf
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 45-jarige N. C. uit Axel is donderdag opnieuw veroordeeld voor een overval op het Axelse filiaal van textielsuper Zeeman.

Op 17 mei vorig jaar zwaaide de man met een keukenmesje in de winkel aan de Noordstraat. Hij ging er met de inhoud van de kassa (160 euro) vandoor. Op 17 oktober 2012 pleegde hij ook al een overval op dezelfde Zeeman. Toen maakte hij 290 euro buit. In beide gevallen werd hij in ramp tempo opgepakt en achter de tralies gezet.

Na de overval in 2012 werd C. veroordeeld tot een celstraf van drie jaar waarvan zes maanden voorwaardelijk. C. heeft ook al ettelijke zaken van huiselijk geweld op zijn naam staan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750