Weerbericht:
Heldere nacht, overdag zonnig en op veel plaatsen tropisch warm.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Arrestatie na winkeldiefstal Vlissingen

Toegevoegd: 11-07-2019, 15.57 uur
Foto 3 van 8

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
lezer (12-7-2019 om 12:30)
@Erik lekker makkelijk praten. Weet jij wat de melding was? Misschien wel agressieve winkeldief die met het personeel ligt te vechten, misschien wel meerdere winkeldieven waarvan ze er één te pakken hebben of misschien zat er wel een auto met politiestudenten bij.
john (12-7-2019 om 07:26)
In mijn tijd als winkel bediende ,kreeg de dief de keuze het dubbele betalen van wat hij of zij gestolen hadden ,of de politie er bij halen , 9 van de 10 keer kozen voor de eerste optie , dus onze baas had zijn geld terug ,en wij werden er ook beter van
P (11-7-2019 om 19:04)
@Erik het hele “meer blauw op straat” ontgaat jou blijkbaar. Hier gaan ze af op een melding, dat is ook het enige wat ze nog doen, afgaan op meldingen en om de zoveel tijd in de spuistraat de bonnen quota aanvullen. De stad laten verloederen want ze zijn het niet eens met de politieke koers. En bedankt.
Erik (11-7-2019 om 16:13)
En dan zeggen ze nog dat er "te weinig" blauw op straat is. 6 politiemensen, verdeelt over 3 voertuigen voor één winkeldief........ ;)