Weerbericht:
Vanmiddag regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 8 km

Traumahelikopter landt op strand Domburg

Toegevoegd: 11-07-2019, 18.13 uur - Update: 11-07-2019, 22.46 uur
Door: Roland de Jong

DOMBURG - De Rotterdamse traumahelikopter is vanmiddag geland op het strand bij Domburg vanwege een medische noodsituatie.


Op het strand had in de buurt van overgang Hoge Hill West iemand een epileptische aanval gekregen. Zowel de ambulancedienst, de politie als de strandwacht schoten na de melding te hulp. Toen de hulpverleners ter plekke waren, werd ook de hulp van het traumateam ingeroepen.

De twee ambulances reden naar het duin en werden daar opgepikt door de strandwacht. Die heeft de patiënt uiteindelijk ook weer naar de ambulances gebracht. De persoon is met spoed naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

De arts van het traumateam reed mee in de ambulance. Daarom is de traumahelikopter ook naar Goes gevlogen (laatste vijf foto's). Bij het landen en opstijgen aldaar stond de Goese brandweer stand-by. Vanwege de landing op het strand ontruimden strandwachten één strandvak. Badgasten en omstanders moesten op ruime afstand blijven vanwege het opstuivende zand van de traumahelikopter.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren