Wietkwekerij Hoenderweg Sint-Annaland

Toegevoegd: 11-07-2019, 22.10 uur - Update: 12-07-2019, 10.10 uur

Er is één persoon aangehouden als verdachte.
Er is één persoon aangehouden als verdachte.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

SINT-ANNALAND - In Sint-Annaland is in een kas in een tuin een wietkwekerij ontdekt. Dat melden de wijkagenten van Tholen en Steenbergen via Instagram.

Volgens de wijkagenten was de kwekerij gevestigd aan de Hoenderweg. De 13 aanwezige wietplanten en 192 hennepstekken zijn door een gespecialiseerd bedrijf opgehaald en vernietigd. In verband met de vondst is een 20-jarige bewoner aangehouden als verdachte. Hij is na verhoor weer in vrijheid gesteld.

De vondst werd gedaan nadat verschillende meldingen waren binnengekomen over een henneplucht bij de woning. Rond 15.15 uur bracht de politie een bezoek aan het adres. Vervolgens werden de planten ontdekt.

Het politie-onderzoek loopt nog.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (12-7-2019 om 08:06)
Nou nou een wietkweekerij? Een hobbyist die in zijn kas in de Tuin een paar plantjes heeft. Doe even normaal joh, dood zonde.
bram (12-7-2019 om 04:41)
Je kan zeggen wat je wil, maar die weetkwekers zijn toch behoorlijk taai hoor. Telkens proberen zij het weer, maar iedere keer worden zij weer betrapt! Ben je dan intelligent, nou ik denk het van niet!! Hoop dat de aangehouden verdacht de persoon is die deze poging gewaagd heeft. Daarnaast hoop ik dat als hij fout zit er iets van geleerd heeft.