Weerbericht:
Bewolkt en perioden met (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Wietkwekerij Hoenderweg Sint-Annaland

Toegevoegd: 11-07-2019, 22.10 uur - Update: 12-07-2019, 10.10 uur
Er is één persoon aangehouden als verdachte.
Er is één persoon aangehouden als verdachte.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

SINT-ANNALAND - In Sint-Annaland is in een kas in een tuin een wietkwekerij ontdekt. Dat melden de wijkagenten van Tholen en Steenbergen via Instagram.

Volgens de wijkagenten was de kwekerij gevestigd aan de Hoenderweg. De 13 aanwezige wietplanten en 192 hennepstekken zijn door een gespecialiseerd bedrijf opgehaald en vernietigd. In verband met de vondst is een 20-jarige bewoner aangehouden als verdachte. Hij is na verhoor weer in vrijheid gesteld.

De vondst werd gedaan nadat verschillende meldingen waren binnengekomen over een henneplucht bij de woning. Rond 15.15 uur bracht de politie een bezoek aan het adres. Vervolgens werden de planten ontdekt.

Het politie-onderzoek loopt nog.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk Hopjes (16-7-2019 om 08:45)
Het predicaat "natuurproduct" is absoluut betekenisloos als het gaat over of iets wel of niet goed voor je is. Er zijn veel planten en dieren die zeer giftig zijn en 100% "natuurlijk", en toch zou ik ze niet eten. Strikt genomen zijn ziekmakende bacteriën en virussen ook een natuurproduct, maar ik zie men nog niet een winkel openen met verse ebolabroodjes.
W.S.M. Fakkeldij (14-7-2019 om 19:21)
Terneuzenaar@ Tabak is ook een natuurproduct, waar van ieder mens het recht moet hebben deze te mogen genieten?
Terneuzenaar (13-7-2019 om 13:27)
Zolang niemand de politie belt is er niet veel aan de hand. Je kunt zeggen de Overheid maar denk eens na over de buren die al stoned worden bij het ruiken van een sigaret. Legaliseren deze onzin, een kweker maakt nog geen ondermijnende drugsbaron. Bovendien gaat het om een natuurproduct waarvan ieder mens het recht moet hebben deze te mogen genieten?
Jac (13-7-2019 om 12:38)
Nog steeds niemand die mij kan uitleggen waarom sigaretten, sterke drank, en zeer ongezond eten wel legaal verkocht mag worden en cannabis niet. Gevalletje dogma zou ik zo zeggen. Gewoon alles maar dan ook alles legaal, in combinatie met goede voorlichting zodat iedereen een weloverwogen keuze kan maken. En van de extra inkomsten voor de schatkist en minder politie inzet goed hulp beschikbaar stellen voor de paar mensen die deze keuze niet aankunnen. Je zal altijd "zwakke mensen" blijven hebben en die moet je goed helpen, in tegenstelling tot de bezuinigingen op de verslavingszorg van nu. Maak van Nederland geen verbodsmaatschappij zoals we nu aan het doen zijn. Laat de burger zijn eigen verstand gebruiken.
Jose (12-7-2019 om 23:21)
Bram@,Ja Bram de aangehouden persoon heeft er het volgende van geleerd.Dat hij of zij het de volgende keer beter aan moet pakken.
Klaas (12-7-2019 om 12:04)
Gewoon toestaan of verbieden ,geen gedoog beleid De overheid dat zijn criminelen ,wel lekkr geld verdienen maar waar het vandaan moet komen ??, gasten zoals dit bericht !!!!! Snap niet dat de overheid nog in het recht staat om deze personen te vervolgen