Weerbericht:
Vannacht mistbanken. In de middag regen, in het zuidoosten onweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand loods Slikweg Kerkwerve flinke klus

Toegevoegd: 11-07-2019, 22.22 uur - Update: 11-07-2019, 23.37 uur
Door: Roland de Jong

KERKWERVE - Aan de Slikweg in Kerkwerve woedt momenteel een flinke brand in een loods bij een veehouderij. De brandweer is druk aan het blussen.


De brand werd rond 20.20 uur ontdekt. In de schuur lagen hooibalen welke vlam hadden gevat. Er werden drie tankautospuiten, een hoogwerker en een waterwagen ingezet. Momenteel zijn twee tankautospuiten en de waterwagen nog ter plekke. Met een tractor werden rond 22.00 uur nog altijd balen uit de schuur gehaald. Een deel van de balen moest worden afgeblust.

Over de schade aan de loods is nog niets bekend. De brand had in ieder geval geen nadelige gevolgen voor de koeien die in een nabij gelegen stal stonden. Ook de woning op het terrein bleef gespaard. Volgens de brandweer ontstond de brand als gevolg van broei.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren